Garasje-fest!!!

-Lumske regnskyll og våte forhold til tross – grillfest ville vi ha! Og det ble mandag 20. juni – den dagen vi ble «velsignet» med to voldsomme regnskyll som satte oss nesten under vann…..men fest ble det!

Kreativiteten settes i gang når sommerværet uteblir og ønsket om vår årlige før-ferie-grilling presser på! Ingen gode værmeldinger i sikte – hva gjør vi da???

 Jo – rydder plass inne! En dobbeltgarasje uten skillevegg kan bli et utmerket festlokale når lysten til en glad kveld er målet.

Da de blå og blytunge langbordene ble slept inn ved forente krefter, «Stallkro»-bordene & stolene hentet, blomster i fine farger pyntet opp, tallerkner og glass og tilbehør var satt fram, hadde vi plutselig  fått et nytt festlokale med masse plass! Og vi ble mange, så det var bra!

Stallfolket samlet seg -, medbringende frisk og velsmakende salat, kaker i lekre og velsmakende utgaver var bakt – og grillmat.

På tunet sto grillen under «tak» . En bil med velegnet bakluke  skjermet for den voldsomme ettermiddagsregnskuren som sikkert mange husker…..

og lagde noen fine vanndammer på gårdsplassen som de fire pyntete jentene lekte seg våte og skitne i, mens vi andre nøt maten og stemningen i tørre omgivelser!  

Jeg har knipset noen bilder- kanskje får jeg lurt dem ut av kameraet en dag (med litt hjelp!) så våre lesere kan fornemme den gode stemningen i en festkledd garasje en regnfull sommerkveld!

Vigdis