– GARASJE-salg & stevnedeltakelser!!

– Da først garasjen var ryddet og pen, var videre bruk til salg av brukt utstyr nærliggende!

I all hast ble det oppfordret til å komme med brukt utstyr, samt å spise en vaffel eller fem med kaffe attåt………

– I løpet av en halvtime var garasjen fylt av flott utstyr til både gi-bort-pris + gratis ting med på kjøpet. 3-4 heste-eiere var nok til å overfylle med flotte dekken, hjelmer, sal, belegg, bandasjer, lærtøy m.m. – og prisen??

Ja – den er supergunstig! For den som vil ekvipere heste eller ponny med kommende vinters klesplagg, er sjansen til å få 5-6 dekken for halve prisen av ett nytt! Og det nesten ubrukt. Den som vet hvordan hester liker å omskape lekre, nye dekken til det ugjenkjennelige, bør tenke økonomi og handle raskt. Vi holder åpent fremover – dagtid og kveld! LØP & KJØP!

De to siste helgene har vært aktive stevnehelger – noen til Drammen, andre til Stovner og Nes. Ikke alle – men ganske stor andel av de startende har kommet med rødt-hvitt-blått, andre har gledet seg over andre farger og premier. Og som hestelivet ellers er – noen har ikke fått det til å klaffe, men kommet rikere på erfaring hjem igjen, fast bestemt på å lykkes bedre neste gang! Optimismen og viljen er sterkt til stede. Gleden over å dra mange sammen og møtes på stevneplassene for felles oppbakking og praktisk hjelp er en del av det fine miljøet med så mange trivelige folk samlet.

Snart tar ferielivet tak i mange – både hester og folk, mens andre holder seg på stallen og heller benytter seg av «grønt område» tilbudet til litt formiddagskos for hestene. 10 gress- paddocker skal gjøre livet litt grønnere for de som ikke får heldøgnsbeite og helt sommerfri.

I mens skal vi bearbeide inne- og utebaner, så sommeren blir ingen slapp periode på noen måte!

Vigdis