GRILL- & GARASJEFEST, enda en gang!

– Så var tiden for den ene ansatte over. Hennes vikartid var ute og vi syntes alle det var trist at hun skulle forlate oss. Men en dyktig medarbeider fortjener honnør – og en fest er en god uttrykksform. Garasjen ble igjen ryddet og pyntet i de sene nattetimer og ganske hemmelig, for det skulle være overraskelsesfest.

Grillen som knapt har vært brukt i sommer, ble klargjort – vi hadde ikke gitt opp en grillkveld i solskinn! Været var med oss denne gangen – og festfolket fylte plassene i garasjen mens hedersgjesten som hadde pyntet seg for en bytur, ble «mørklagt» med bind for øynene og med kurs for gården. Men siden hun har kjørt bakken ned mot gården og  daglig vært innom diverse dumper, ante hun hvor turen gikk. Det ble en bra fest på høye hæler og trang kjole, tiltross! Stor gaveoverrekkelse fra stallfolket ble rørende tatt i mot! Og praten gikk livlig til god mat og godt drikke. Garasje er kjekt å ha når vi blir riktig mange!

– «Sommeren» har vi snart kommet oss gjennom. Ingen støvete utebane eller gårdsplass siden april da vi hadde en prøvesommer noen uker. Men humøret klarer vi å holde oppe – ingen grunn til å sutre, det forandrer ikke været, men tynger hverdagen – og den vil vi ha best mulig!

-En del arbeidsprosjekter har ventet på bedre vær, men vi har funnet oppgaver nok mens det regnet.

Ridehusets underlag er fornyet med sand og flis. Engasjerte ansatte har satset tøft for å fordele både sand og flis – superjentene kan være stolte! Jobben gitt kjemperesultater!

De få dagene med opphold har vært godt benyttet, så nå er låven på det nærmeste beiset ferdig, de nye sykegårdene har endelig fått grusen planert og gjerdene på plass og den ene ridebanen fått renset grøfter, kanter og skrapet for gammel masse. De neste par dagene skal banen gruses på nytt – og lørdag blir den klart for bruk. Overskuddsmassen fra banen er blitt underlag for stor hengerparkering som er ryddet for trær, planert og fylt opp. Litt finish skal enda gjøres før hengerne får sine faste plasser om få dager.

Den andre ridebanen får en «ansiktsløftning» i morgen. Kanter skal skrapes og vegetasjonen fjernes. Nytt gjerde skal opp – og får vi en sommer i oktober blir det kanskje malt også! Skal vi se litt positivt på all nedbøren, så har den gjort det lettere å sette ned stolper, i alle fall!

Det er blitt flere luftegården og en ny veistump i forbindelse med dem. Der har vi et duk- og gruseprosjekt som også står for tur.

Vi har fått nye hester og folk på stallen. Det er nå fullt med hest og hyggelige mennesker – og det er sånn vi trives med å ha det!!!

Vigdis