– litt nytt fra oss – endelig!

Kjære lesere!
Vi lever da heldigvis i beste velgående! Det er travle dager der hjemmesidene ikke har fått tildelt annet enn tanker om noen nye info.
Vel – nå er det et lite ledig øyeblikk.
På tampen av en regnvåte sommermåneder vi ikke lot oss knekke av, er sommerdagene kommet!
Sydentemperaturen nytes av hester og folk, dette har vi lengtet etter!
Det er skolestart og ferieslutt for de fleste. For hester som har nydt av beitetilbudet, er det også slutt på det late livet. Andre hester har vært i trening og på stevner gjennom sommeren, men har fått muligheten til grønne paddocker etter ønske.
Ikke alle oppgaver har vært like lett å gjennomføre i pøsende regn. Malerkostene har vært lite brukt utendørs, men det er jo heller ikke så mye som trenger å rustes opp for øyblikket.
Den største utebanen fikk endelig sitt toppdekke på plass, i et øyeblikk da værgudene ikke øste sin vrede over oss. Og nå fungerer den fint, selv med en sommer som denne.
Hverdagen er på vei tilbake. Boksene er fylt opp med noen nykommere slik det ofte er på denne årstiden. Aktiviteten på treningsfronten er god.og høstens stevner vil fortsatt ha ekvipasjer herfra i både dressur, sprang og feltritt .
Nå som det meste er i vanlig gjenge, er det min tur til å ta noen fridager. Men med gode stallarbeidere som kan sin jobb og ansvarsfulle heste-eiere, kan jeg nyte fridagene og vite at alt blir tatt hånd om!
En god sensommer ønskes alle lesere!
Vigdis