Livet på Wærhaug – februar 2014

-Og endelig kommer det et livstegn fra oss!

Vi er i full gang, det er siden sist skiftet både årstider og nytt årstall – og aktiviteten har hele tiden vært på det normale, selv om informasjonen på siden har stått stille!

Dressurtreningene hverannen helg med Ann Rønnerman er et populært innslag i tillegg til annen dressurtrening. Sprangtreningene har hatt en pause, men starter nå opp igjen.

 

Vi gjør som vi alltid har som mål: Å gi hest og eier det vi har avtalt. Det er kvalitet i stell og foring, erfaring og omtanke, tenke sikkerhet, skape trivsel og velvære for folk og hest.

På nyåret har vi fått fire hyggelige hester med tilsvarende hyggelige folk på stallen – og på senhøsten også flere nye. Men livet endrer seg for noen, så to hester har vandret til de evige gressganger og noen har valgt annen stalldriftsform. Andre har  byttet bosted pga jobb eller studier og flyttet hestene med seg, så en del endringer har det blitt siden jeg sist skrev.

Men vi har en stabil kjerne av supre hestefolk som tar vel i mot de nye som kommer. Det opprettholder det gode stemningen som gjør stallen til en hyggelig møteplass og en trivelig arbeidsplass! 

Er du nysgjerrig på hvordan vi har det??? Kom gjerne på besøk!

Vigdis

P.S: Stallens Facebook er kun for oppstallører og for aktuell og helt intern info.Hvis det skulle være at du har ønsket deg inn på siden og blitt avvist, er det kun fordi siden er beregnet til dette bruket og ikke inneholder noe av interesse eller behov for andre enn dagens oppstallører.   

 

 

 

For tiden har vi litt ledig kapasitet på stallen – og vi trenger også en medarbeider som kan avlaste noen dager i uken. Det ventes snarlig familieforøkning i arbeidsstokken, så vi vil gjerne ha kontakt med pålitelig person som vil jobbe hos oss!

Det er snart tid for en akedag i mars eller annet sosialt samvær. Om snøen skulle forlate oss før det, har vi innemuligheter.