SOMMEREN er over oss!

Kjære lesere – er dere der fortsatt??? Og venter tålmodig eller utålmodig på at vi skal komme med nytt…………..

Det var fortsatt vinter da forrige innlegg ble skrevet og det nye «stallbarnet» har allerede rukket å bli nesten 4 måneder.

Tiden går ikke, den bare løper mens vi løper for å ta den igjen, et umulig mål å ha. Men andre mål kan vi nå – de daglige gjøremål der vi ønsker å levere hver dag – med et smil til våre hyggelige oppstallører og vennlige ord til både hester og folk.

Våren kom som en eksplosjon – bare sånn plutselig.Det ble muligheter til å rette opp gjerdestolper og bygge hingstegård og endre på andre luftegårder så vi kunne tilby større arealer til både hingst og de som ville ha flere hester sammen. Sykepaddockene sometter avtale midlertidig var brukt som hingstegård, kunne igjen bli det de var ment for.

Grønnere enn det er nå, kan det nesten ikke bli – beitene er frodige og venter bare på den siste finishen etter elgens og vinterens belastninger – og så kommer hestene!

Dagbeitingen har allerede pågått for noen hester og de som ønsker det, får sine grønne timer med formiddagsbeiting.

 

Stallen har fått arbeidshjelp og vi er igjen fulltallige. Det er fint når mange oppgaver skal gjøres og utearealet holdes pent. Stallvasken står for tur, en skikkelig sjau, men deilig å ha overstått! God hygiene gagner både hester og folk, gir trivsel og reduserer risiko for sykdom.

For den som tenker på å flytte på seg, kan vi tilby stallplass. Noen velger å slutte med hest pga studier eller andre årsaker. Det er derfor også hester som er til salgs på stallen, om noen tenker å kjøpe og kan også få stallplass med, om det passer.

God sommer til våre lesere som også er velkomne til å ta turen innom stallen på besøk!

 

Vigdis