Dagene flyr

Hei,hei, – til alle dere som lurer på hvor vi er «blitt av»! Fint å høre dere savner oss!
Mange har savnet oss i den grad at de har besøkt oss – noe vi er veldig åpne for og setter stor pris på.

-Og vi er her vi – vi er her hele tiden og har hendene fulle av små og store oppgaver, hester og hyggelige folk rundt oss – og dagene flyr!
Blogg-nyheter har ikke fått den store oppmerksomheten, men nå kom det en ny «etterlysning».

-Da må jeg trå til fortest mulig å fortelle litt (før kontakten med nettet igjen forsvinner, et problem som har vart i noen uker).

-Det siste av gledelige nyheter er at vårt nye oppholdsrom ble innviet i går – !!!!
Kaffetrakteren fikk nok å gjøre og fatene med innkjøpte og sponsede smakebiter, ble etterhvert ganske tomme. Endelig kunne mange sette seg ned å slå av en prat, noe de kommer til å fortsette med på stallmøter og ellers når behov og lyst melder seg.

-Vaskemaskinen er såvidt i gang – vaskeboksen er også ganske klar, nå også med varmt vann.

-Opprydding i ridehuset for å få full banestørrelse pågår for fullt – det blir bra!!!!

-Det nærmer seg endelig at uteområdene får sin make-up, det vil si kortere og bedre vei til luftegårdene og bedre vei og parkeringsforhold, fornyelse av tunet med nytt underlag – !
Noen uker med hektisk arbeid og store maskiner må til – men så skal også forskjellen bli til det absolutt bedre.

– Vi er i mål med mange ting, små og store. Det har vært mange ting å ta tak i og mange utfordringer som har slukt mye energi. Heldigvis har jeg to kjempeallsidige medarbeidere. De er som poteten – kan brukes til alt og utfører jobbene så bra, så bra!

-Vi har fortsatt en slags byggeplass rundt oss – litt slitsomt til tider. Men med den blide og tålmodige gjengen mennesker vi har glede av å ha på gården, er det god hjelp til å holde humøret oppe. Nå er det den virkelige innspurten nærmer seg -og det skal vi nok markere.
Her må nok mere enn kransekake på bordet!!!!!!!!!!!!

– Og i tillegg kommer vi også med en oppgradert hjemmeside som er under arbeide av en entusiastisk forrytter som ønsket seg en utfordring.

– Vi er «på banen» på flere måter også: Ryttere er ute og henter sløyfer og ære, gode plasseringer og mere erfaring på flere nivåer og grener – vi kan være stolte og glade på deres vegne!

Vigdis