Bilder å se

Hallo, alle venner!

Nå er det mulig å kommentere bloggen om noen skulle ønske å sende hilsner tilbake! Jeg er på «nybegynnerstadiet» og må ha support til mye (det meste!) når nytt skal inn på hjemmesidene.

Juniorsjefen drar på jobb i gulfen noen uker, men brukte noen av de dyrebare minuttene før avreise til å bistå med innlegging av ny «info»-side. Der finner dere fra i dag utkast 1 og 2. (om det tar litt tid å få dem opp på skjermen, så er det visst normalt).

Håper dere får det til og kan få et inntrykk av hvordan nybygget blir seende ut.

Vi har noen tøffe dager foran oss med rydding av alle kjellerrom. Det blir nok noen turer på søppelplassen og ellers flyttesjau med det som skal brukes. Men alt må være klart for maskinene som snart kommer!

Glad hilsen fra Vigdis

11 kommentarer til «Bilder å se»

 1. >Hei Vigdis=)
  Var inne å så på tegningen,de så kjempe fine ut.
  Det må være veldig deilig å se lys i den mørke tunnelen.For det året som har gått må ha vært veldig tøft for dere alle på gården…. Blir koselig å se når stallen begynner å ta form.

  Klem fra Nina=)

 2. >Hei Vigdis og Ola,
  Det blir en flott driftsbygning som "kler" gårdstunet!
  Det må være godt å se at alt tankearbeidet endelig
  kan ta form og settes ut i livet.
  Jeg gleder meg på deres vegne!
  Judith

 3. >Hei Vigdis og Ola!

  Kjempeflott å se og høre at det skjer noe nå, og så flott å se bilder av hvordan dere tenker det skal bli. Det blir jo nesten som før og kjempeflott – det står i stil med den flotte gården og slik den bør fremstå. Gleder meg veldig til å følge prosessen og til neste besøk ikke minst. Det bikker nok nyåret før jeg kan unne meg turen sørover igjen, men vi holder kontakten underveis.

  Stor klem fra Trine og Capri

 4. >Fantastiske nyheter, jeg er så utrolig glad på deres vegne!! Dere har hatt et beintøft år, men nå er det lys i tunnellen. Ikke så langt fra Salamanderstallen og opp til dere, så jeg MÅ jo bare komme oppom innimellom og følge med på hvordan det går… 🙂

  Hilsen Randi

 5. >Å, jeg er så glad så glad, både for deres skyld, for alle oss som drømmer om og gleder oss til stallen igjen skal bli et samlingssted og for alle de hestene som snart skal få sitt nye hjem på Wærhaug! Synes den nye bygningen passet utrolig fint på tunet. Dette kommer til å bli veldig spennende!!

  Stor klem fra Silje

 6. >Hurra! Vi er mange "gamle damer" som drømmer å å komme tilbake til Wærhaug! Vi gleder oss både på deres og egne vegne!

  Ann Karin F

 7. >Hei Vigdis og Ola!

  De nye bildene ser jo bare fantastiske ut! Blei glad langt inn i hjerterota! Gleder meg utrolig til å se bygget oppe igjen! Stikker nedom en dag for mer info…

  Marit Heggeli

 8. >Hei

  Dette høres supert ut! Vi gleder oss til å se hvordan det blir etter hvert:)

  Linn og Per Johnny

 9. >hei vigdis

  Så fantastisk :). Det var utrolig godt å se bildene der stallen er "oppreist" igjen. Dette blir bra. Gleder meg til å se prosessen fram til stallen står ferdig. Og jeg er imponert at du har begynt å blogge, supert ;). Da kommer jeg i hverfall å tittte innom her støtt og stadig.

  klem fra nina Skogvang (fia)

Det er stengt for kommentarer.