Det skjer!

Det har gått noen få dager siden bloggen startet opp, det er den 22/10, men mye har skjedd siden sist!

Kontrakten er undertegnet !! Om et par uker kommer folk og maskiner for å «klippe» murene og bearbeide byggetomta for ny driftsbygning. Det vil ta ca. 10 – 14 dager. Og så begynner støpearbeidet straks det er klart.

Det sitter en tegner og jobber med byggetegningen til kommunen. Visualisering av den nye bygningen med forskjellige fargekombinasjoner er underveis. Det vesentligste spørsmålet er om vi skal ha rødt eller svart tak. Ellers blir det mye hvitt og mørkebrunt som før. Hesteskoformen er beholdt slik vi håpet å få det til. «Bildet» av nybygget vil snart bli lagt ut på hjemmesiden.

Det har vært en spennende og hektisk uke! Nå gleder jeg meg virkelig til å dele videre glad-informasjon med dere. Jeg svever————-!!

Vigdis

Én kommentar til “Det skjer!”

  1. >Hei Vigdis og Ola!
    Så utrolig deilig å se at en ny bygning begynner å ta form!

    Har tenkt masse på dere i dagene før den 17. og også nå i etterkant. Tiden strekker ikke alltid til, og siden jeg nå jobber flere dager i uken i København går tiden altfor fort. Dessverre kunne jeg derfor ikke komme å tenne lys den 17.. Det var utrolig trist, men Karen tok ansvar og tente lys for meg også! Syns det er litt deilig at datoen nå er passert…

    Gleder meg til å følge byggeprosessen framover og kommer gjerne innom på en kaffe en kveld eller dag det passer sånn 🙂 Hold oss oppdatert!

    Stor klem fra Melissa og Mari

Det er stengt for kommentarer.