Ikke bare @-krøll….

Ikke bare alfa-krøll, men også litt billedkrøll! Det nærmer seg fortsettelsen av begynnelsen på det nye bygget. Mandag er alle på plass igjen! Bra!

Så skulle jeg også prøve meg med litt billedsupplement som jeg lovet å gjøre for å formidle inntrykk jeg ikke kan med ord.

Med fersk «kunnskap» og overføringsmuligheter fra telefonens kamera, løp jeg ut i dagens fattige 6 minusgrader for å fange inntrykk. Det ble en tur i sandaler og innetøy for å knipse før mørket falt på.

Iskald på føttene knipset jeg i vei, kastet meg på tatstene og skulle liksom overføre bildene.

Men noe går bra, noe ikke.

Bare ett av bildene er kommet, uvisst av hvilken grunn. Men det viser i alle fall at vi har vinter her fortsatt. Det har denne uken vært litt aktivitet i gravearbeide med oppfylling av stein og pukk og rydding av veier til neste etappe som blir fortsettelse av støpearbeidet.

Deretter kommer stålbuer til midtre delen av bygget, betongvegger og takstoler på sidefløyene .
Mandag 18. jan. blir det nytt byggemøte og grunnarbeiderne kommer tilbake etter en ufrivillig, men sikkert velfortjent lang juleferie.

Innkjøp av snøskuffer er gjort så de kan finne byggeplassen sin! Det blir nok den første oppgaven for dem………….. Hvis værgudene er greie nok, kan de fortsette støpingen.

Og hvis jeg lykkes – gir ikke opp – kommer det flere bilder herfra!

Takk for alle hyggelige hilsner! Noen ganger vet jeg ikke hvem de er fra, fordi det står bare «anonym». Hvis dere vil vite at jeg ser hvem det er fra – skriv hele navnet også!
Og ellers håper jeg det nye året har startet bra for dere alle – tross kulda!

Vigdis

Én kommentar til “Ikke bare @-krøll….”

  1. >Vigdis Vigdis!!! Vi venteri spenning, godt å høre dere er i gang i gjen! Gleder oss til å se det ta mer form og gleder oss så klart til vi flytter tilbake 😉 Karen

Det er stengt for kommentarer.