Kjempeaktivitet!

Endelig kan jeg melde herfra om et yrende liv på byggeplassen etter dager i dvale under ustanselig tykkere lag av snø……

Hver gang jeg har åpnet døra har det ligget nye ti centimeter snø. Og mengden på byggeplassen etter støping var etterhvert en halv meter oppå mattene.
Å skyfle snø på over 1000 kvm er ikke gjort i en håndvending. Heller ikke å rydde parkeringsplasser, lagerplasser og kjørevei for transporter så lange som et vondt år……

Men i går skulle og måtte det skje. Den store ryddeaksjonen skulle komme i gang fra morgenen av. Da skjer ofte det som ikke skal skje – en maskin streiker og det tar ekstra med tid å fikse.
En reddende engel dukket opp på kort varsel med stor skuffe på stor traktor – tusen takk til Rune Henriksen (som er med i team høysilasjeleverandør)!
Alle maskiner med førere var i gang – og plassen ble ryddet etter planen.

Klokken 20 i går kom den første transporten med takstoler i tre.
I morges kom enda en kjempetransport med stålbuene til midtbygget. Flere folk og maskiner dukket opp.
Manøvrering er disse gutta vant til, men her ble det trangt Bilen med stålbuene måtte stoppe ved nordøstre hjørne, stående i vinkel med svinghjulene temmelig tett mot hjørnet på bygget.
Lasten blir løftet av og transportert med mindre maskiner med løftearm som rekker hele 13 meter.
Det kryr av folk i arbeid utenfor. I skrivende stund er to av buene på vei til å bli montert.
Fra sidefløyene ryddes snøen og fjernes isolasjonsmattene.

Sola skinner over gården i dobbel forstand – nå reiser Fugl Phoenix seg fra asken!
En ny vår er i vente!
Jeg er glad for å dele denne gleden jeg nå føler, med dere!

Vigdis

4 kommentarer til «Kjempeaktivitet!»

 1. >Så spennende! Nå ser vi nok snart store endringer vi som støtt kjører forbi! Godt arbeidsvær er det jo meldt de neste dagene også! Gratulerer til Trygve med gårsdagen forresten.
  Marianne og co.

 2. >At det ligger mye glede bak disse ordene lyser lang vei!! Vi gleder oss alle sammen!

  Klem fra Silje m/fam.

 3. >Så koselig å følge med på hvordan det går med dere! Gleder meg til å komme opp og se at det faktisk skjer, at NÅ blir det ny stall på Wærhaug!

  PS Kan skrive under på Runes egenskaper som reddende engel, forrige helg var vi 2 salamander-jenter med biler strødd i grøfter og snøfonner som måtte ha drahjelp, fint å ha Rune og traktoren da! 🙂

  Hilsen Randi

 4. >Så hyggelig å se. Jeg kikker jo som alltid nedom når jeg kjører forbi. Selvom det ikke er så ofte nå for tiden. Regner med at besøkene blir hyppigere når vi flytter til Strømmen. Skulle gjerne vært på grill og aking i går, men fikk det ikke til dessverre. Det gleder meg uansett å høre at dere tenker positivt og er på vei fremover. Stor klem fra Tonje

Det er stengt for kommentarer.