Maskinene kommer!

Hei, igjen til dere som følger oss!

Først: Takk for hyggelige hilsner fra mange!

Noen dager i stillhet har gått, men aktiviteten har vært stor likevel. Det har gått noen timer til møter, men enda flere til rydde-arbeid.

Kjellerne er nå på det nærmeste tømt for alt det som de har huset av stort og tungt, lite og lett, vått og skittent.

Når maskiner og utstyr kommer i morgen skal vi være klare til å si: Sett i gang!

Firmaet som ryddet opp i fjor, fortsetter nå sitt arbeid. De skal knuse og»klippe» murene og fjerne armering, lage grøfter for å lede bort vann, lage byggeveier og klargjøre for oppsetting av nybygget.

Det er en ny tid som begynner på det som skal gi fortsettelse av driften.

At den siste rest av det som var, også blir borte, gir en spesiell følelse. Det blir ikke noe fysisk tilbake. En endelig avskjed – og velkommen til det nye som vi gleder oss til skal stå der.

Vi går spennende dager i møte – følg oss videre i det som skjer!

Vigdis

3 kommentarer til «Maskinene kommer!»

 1. >Hei, Vigdis og Ola!

  Jeg ble så glad da jeg hørte at det blir stall igjen på Wærhaug! Bildene på infosiden ser veldig bra ut – jeg gleder meg til å se hvordan det blir i virkeligheten. 🙂 Godt at det er noe positivt å se frem til etter alt dere har vært gjennom. Jeg gleder meg til å følge med fremover!

  Stor klem fra Kirsti (som hadde Steggen og Rosette på Wærhaug i tiden 1994-2000)

 2. >Blir rart at boksen "min" nå blir borte, men samtidig er det godt å endelig kunne begynne på en ny epoke! Vi gleder oss til fortsettelsen 🙂

  Klem fra Aud Kari

 3. >Hei Vigdis og Ola.

  Det er lenge siden jeg har hatt anledning til å komme innom. Jeg kjører av og til forbi. I dag så jeg maskiner! Fantastisk! Har sett bildene og det ser supert ut. Det gleder meg veldig at det igjen blir stall på Wærhaug. Kanskje blir det hest på meg igjen også når "hjemme" igjen finnes.

  Stor klem fra Tonje

Det er stengt for kommentarer.