Stadig nærmere målet

Hei igjen, alle lesere!

Siden siste bilde ble lagt inn, har takarbeidet pågått og nærmer seg slutten. Litt sykdom og nedbør kan forsinke arbeidet, men nå er det full fart igjen.
Kransekaker er innkjøpt til markeringen av «endelig under tak»-dagen som ikke kan være lenge til. Tre snekkere som skal jobbe ti dager sammenhengende, gjør ganske mye i løpet av bare èn dag.
Om noen dager, kanskje neste uke – kommer støperne tilbake og legger endelige gulv i østre og vestre fløy.
– Og om enda noen dager er en stor maskin med fører på plass. Da skal diverse jord, leire og steinhauger danderes til det ser ganske pent og ryddig ut. Søppel er i stor grad fjernet utendørs, noe som er en ganske slitsom jobb.

– Om et par uker starter vi med oppretting av luftegårdenes stolper og tråder, maling av ridebanegjerdet og opprydding i Lillestallen. Den har vært vår lagerplass for ting og tang som må bo innendørs om vinteren. Det skal bli hyggelig å få den ryddig og presentabel.

– I følge planene kommer de første hestene den 1. juni!
Vi skal da ha det aller meste på plass for at alt skal fungere. Det blir allikevel en viss byggeaktivitet et par-tre uker med arbeid på resten av bygget.

– Vi har en servicepakke klar som går på stallplass med tilgang vaskeboks/utendørs vaskeplass, isolatboks, luftegårder, ridebane og ridehus. Det vil være tre foringer om dagen, utslipp/inntak (alt. uteforing og eget inntak), valg mellom dekkenskift eller rengjøring i ukedagene.Et normalforbruk av for og flis er inkludert i prisen.* Det blir helgeutslipp hverannen helg. Ved ekstra behov kan man kjøpe seg ekstra tjenester så langt kapasiteten rekker. Salrommet som skal bygges, vil gi hver enkelt et romslig skap med plass til saler og annet utstyr. I tillegg blir det annen romslig lagerplass for egne kasser og skap.
Noen helgeforinger vil gå på turnusliste om man ikke ønsker å frikjøpe seg.
– En stallansatt er i tillegg til å ha fagbrev og flere års praksis, også utdannet hestemassør.

– *Prisen, som jeg vet noen har gjort seg noen feil forestillinger om – vil for en hest være 4500.- pr. mnd. for standardavtalen.

– Jeg gleder meg til å kunne tilby hestene en lys, luftig og trygg stall. Jeg gleder meg til å ønske hestefolk tilbake hit etter en tid med savnet av dem. Jeg ser frem til livet det fører med seg – et liv jeg ikke kan tenke meg foruten!

– Har du lyst å besøke oss for å vurdere en plass for hesten din, er det fortsatt muligheter.
Da kan du ta kontakt – ring gjerne på 957 966 92.
Vi har plass for miljøskapende, trivelige folk hos oss!

Vigdis

Én kommentar til “Stadig nærmere målet”

  1. >Hei!
    Det blir såå flott! Gleder meg til å komme og se:) Blir nok en liten stund til jeg kjøper hest igjen, vil få de barna jeg skal ha først, men jeg håper det finnes en hest som trenger en vennlig forrytter hos dere. Vil gjerne hjem igjen:)

    Tonje

Det er stengt for kommentarer.