Regn er bedre enn snø

Dagene har vært milde og ganske våte siden maskinene kom og begynte sitt arbeid. Det er lite å se av den østre fløyas kjelleretasje. Forandringene er store på tunet der maskiner i alle farger, fasonger og størrelser fyller opp. Bo- og spisebrakker er plassert, diverse containere, byggemateriell for grunnarbeidet og annet utstyr er allerede på plass.

– Været har vært greit nok, selv om langstøvler er nødvendig de fleste steder. Nedbøren har jo blandet seg godt og laget «suppe» der maskinene kjører – og det er nesten over alt. Vi vil jo ha mildvær noen uker fremover – det er bra byggevær, det!

– Det føles noe underlig at de siste restene også forsvinner. Jeg kan uten problemer erindre vegger og detaljer inne og ute, men snart viskes vel de også ut. Nå er det et virkelig siste farvel med det som sto der – et langt kapitel er snart avsluttet. Men det kommer nye – og de er på vei!

-Vi er i farta! -og mange følger med – jeg får glade meldinger på e-posten min! TAKK!

Vigdis

7 kommentarer til «Regn er bedre enn snø»

 1. >Ja det går virkelig fremover – kan tenke meg det er litt kaos og leve midt oppi det, men deilig også!
  Klem fra Marianne

 2. >Så spennende at dere er i gang! Tegningene ser kjempe flotte ut 🙂 Får håpe mildværet fortsetter fremover.

  Klem fra Silje (Pantani)

 3. >Hei=)
  Det går virkelig fort framover.
  Koselig at Wærhaug skiltet er oppe igjen=)
  Bra at regnværet er godt for noe….
  Nina!

 4. >Hei:) Veldig spennende å følge med i byggingen, sikker på at det blir flott!! Koselig at det nye skiltet endelig er kommet på plass.
  Elisabeth.

 5. >Måtte bare kjøre forbi idag på vei til stallen og se hvordan det går. (Litt omvei da, særlig siden Solbergveien var stengt, så jeg måtte snu… 🙂 ) Gleder meg veldig til å følge dere videre framover etter som bygningene tar mer form!

  Hilsen Randi 🙂

Det er stengt for kommentarer.