Slutt på istiden – full fart fremover!

Hei, igjen dere som følger oss!

Først må jeg takke alle som sender positive meldinger via bloggen! Hyggelig å ha en heia-gjeng som gleder seg på våre vegne!

Jeg kan melde at aktiviteten er på topp igjen etter at kulda ga en forlenget og ufrivillig pause til de firmaene som er i gang. Men dette var igrunnen ingen overraskelse for noen. Å bygge om vinteren her i Norge, betyr at en liten pause er det mest fornuftige når kvaliteten på arbeidet skal bli god. Heldigvis hadde arbeidet med å «pakke» ned tomta under isoleringsmatter fungert som det skulle.

Vi har nå snart kommet til veis ende med arbeidet som utføres av OTF. Noen drensrør skal legges og grøfter fylles før de i kommende uke samler sine maskiner og folk og drar på nye oppdrag. Til våren er de tilbake for planering og «pynte-arbeid» på uteområdet.

I kommende uke fortsetter Gråkjærs folk støping ovenpå isoleringen som nå er lagt inne i midtbygget. Det gir et gulv som montørene kan gå på når de i uke 7 monterer takbuene. Fortløpende kommer også veggene på sidefløyene, antatt i uke 8. Vinduer er ferdig støpt inn og døråpninger er klargjort. Monteringsarbeidet anslås til noen få dager.
Da vil det skje synlige og store forandringer!!
Det gleder vi oss til!!

I byggeperioden har de to firmaene hatt et tett samarbeide. Det er nødvendig for at fremdriften skal bli god. Vi har med hyggelige folk å gjøre. De jobber godt og trives med oppgaven og med å jobbe for oss.
Bra med en god tone på arbeidsplassen!! Det stimulerer til innsats!

Hilsen Vigdis

2 kommentarer til «Slutt på istiden – full fart fremover!»

 1. >Hei!
  Kjører stadig forbi for å følge med på utviklingen og jeg gleder meg stort til å se forandringene fremover!
  Gøy at du har blogg så vi kan følge med litt:-)

  Hilsen Linda (som hadde Freja)

 2. >Hei Vigdis og Ola!
  Det er enda en etnedøl som jobber hos dere (noe sikkert Ola har oppdaget for lenge siden ut fra dialekten), han har faktisk gått i klasse med lillebroren min *verden er liten*.
  Gøy å følge utviklingen 🙂

  Aud Kari

Det er stengt for kommentarer.