Stadig framover mot målet!

Det er i øyeblikket opplegg til en ny liten vinter, et lite snølag har lagt seg på takstoler og resten av byggeplassen. Da er feiekosten god å ha! Snekkergutta jobber på før påskeferien – ingen sure miner, til tross for nedbør.

-På vestre fløy der stallen blir, er snart undertaksduk og takplater på. Parallelt jobbes det med bindingsverk og oppsetting av stillas rundt den midtre og ganske høye delen. Et fangnett for uheldige snekkere skal monteres før de setter i gang med takplatene der. Sikkerhet er noe som skal ivaretas!

– Helgens nedbør omdannet gulvene til skøytebaner. Vi kunne nesten reklamere med både ridehall og skøytehall.

– Det går mot lysere og mildere dager og netter, så vinterspøkelset føles ikke som noen trussel mot videre ferd mot målet. Blir det skikkelig påskevær, blir det malevær også. Med stalldelen under tak og litt hyggelig temperatur, skal malerkosten svinges. Veggene skal males hvite – det blir en del kvadratmeter og liter maling ut av det. Kanskje en senebetennelse eller to også—–

– Stallen blir lys med grå innredning. Det har vært høyt prioritert å få lyset inn. Det er vinduer i hver boks som alle har god størrelse. Takhøyden er god og lyddemping med akustikkplater i taket vil absorbere støy.

– Vaskeboksen er i eget rom så fukten ikke kan sjenere hestene i stallen. Isolatboksen er plassert i den andre fløya. Vi satser på et trivelig og trygt miljø for hestene som skal bo her og deres eiere og forryttere som skal oppholde seg her.

-Vi vil ønske hyggelige, omgjengelige folk og hester velkommen hit. Med oppstart juni/juli er vi klare for intervjuer og presentasjon av bygget nå. Totalt blir det 27 bokser hvorav 22 er i nybygget.
5 andre bokser er nyoppusset og i renovert stall like ved siden av.

– Lyst å ta kontakt? – Jeg treffes på 957 966 92 –

Vigdis

5 kommentarer til «Stadig framover mot målet!»

  1. >Kjempegøy å se hvor raskt det går fremover! Ikke lenge til første juni nå!! Dette blir knallbra:-)

  2. >Så moro å se at ting går så fort fremover:) Kjører forbi engang i blant for å titte hvordan det blir! Gleder meg til å se stallen når den er ferdig, så venter spent på juni:)

    Camilla

  3. >Hei!

    Å som jeg har lyst på plass, men ser ikke ut til at jeg vender nesen sørover i år……….Men en gang kommer jeg, definitivt! Inntil da får jeg og Capri kose oss her i nord og ta turen innom når jeg er sørover. Moro å lese om fremgangen og kjempespennende å se hvordan det blir når det står ferdig.

    Klem fra Trine og Capri

Det er stengt for kommentarer.