Stille før «stormen»!

Hei, alle som har ventet på å høre om kranselaget og ellers fulgt med!

Kranselaget er på vent – som flere andre ting. Siden snekkerne mangler noen planker som skal sitte høyt til værs bak takrennene, kommer ikke de siste takplatene på plass. Jeg anser det som litt «juks» å kalle taket for ferdig før det virkelig er det – og kransekaka ligger fortsatt på vent i dypfryseren.

Fortgang kan det heller ikke kalles i material-leveransene, så her har håndverkerne stått med hendene i lomma opptil flere runder. Så dere lesere skjønner vel fort at undertegnede ikke er fornøyd med tingenes tilstand…..
De som skulle flytte inn til en avtalt tid, har heldigvis forståelse for situasjonen og de fleste har fått lov å bli stående litt lenger der de nå er oppstallet, noe jeg er veldig takknemlig for.

Fortgang har det imidlertid vært i etterspørselen etter stallplasser – i den grad at jeg gjerne skulle hatt enda en stall å tilby til de mange trivelige folkene som ønsker seg plass her.

I denne uken kommer endelig det meste av stallinnredningen, plastplankene kommer til uka, elektrikeren begynner montering av lamper denne uka og rørleggeren tar et overblikk i morgen. Da skjer det endelig noe på den fronten. Etter fremdriftsplanen skulle alt i stallen vært ferdig – !
Gulvene er nå ferdig støpt over alt, stallens dører montert og veggene malt øverst. Nederst på boksenes bakvegger skal plastplater monteres.
Luftegårdsgjerdene er rettet opp og luftegårdene fremstår nå som grønne enger etter den lange pausen. Vi forbereder åpningen av stallen og jobber med de oppgavene vi har – å rydde byggesøppel er en av dem!

Det går fremover – – – men jeg tror ikke kransekaka kommer ut av fryser`n denne uka heller!

Vigdis

Én kommentar til “Stille før «stormen»!”

  1. >Takk for en hyggelig omvisning og prat forrige dagen. Det blir så flott alt sammen!
    Klem fra Marianne

Det er stengt for kommentarer.