Mot jul og et nytt år

… og med ny hjemmeside!!!

Mens vi hutrer og småfryser og håper på at gradestokken skal krabbe oppover, går vi stadig mot en ny jul og et nytt år med håp og forventninger.

Vår nye hjemmeside ønsker vi velkommen!!

Med proff hjelp fra en hyggelig forrytter som ivret for oppgaven, skal vi prøve å holde omgivelsene oppdatert om livet på stallen!

Uteområdene har nå tatt sin form – og romslig, ryddig og fint er det blitt. Kampen mot frosten ble vunnet med hjelp av store maskiner og erfarne folk som sto på hardt. Småtteri som egner seg for en varmere årstid, venter til da. Beplantning og tilsåing blir å finne på vårens ønskeliste.

Julepynt er kommet på plass – ute og inne! Vin- & ostekveld er tradisjonelt blitt avholdt – og pizzakveld for ”yngres” ble i år det nye innslaget.

Grøtfesten er den lengste tradisjonen vår på vinteren. Den samlet også mange i år. Den sosiale biten blir satt pris på – og tilbudet om et hyggelig, varmt rom blir benyttet, kaffekopper nytes – gjerne til en kakebit eller et knekkebrød. Også til lekselesing etter skolen og før ridetimene, er ”Stallkroa” i bruk.

Folk og hester trives. Det trenes, konkurreres – og vinnes!!!

Aktiviteten er stor, engasjementet til stede og folk trives med hverandre.

Nå håper vi på mer snø, færre kuldegrader – og en riktig god og gledelig jul til alle som følger med oss!

Vigdis

5 kommentarer til «Mot jul og et nytt år»

 1. En liten kommentar fra den ivrige forrytteren som har satt opp siden: Dette er første versjon, jeg tenker å utvide etter hvert med mer funksjonalitet som kan være nyttig for oppstallørene.

  Legg gjerne inn en kommentar om hva dere ønsker dere på siden! Så ser jeg hva jeg får til 🙂

  Kari

 2. Vi gleder oss Kari!!! Denne siden er jo fantastisk og vi gledr oss til oppstalør info kommer her ! Du er flink!

 3. Hei Vigdis! Kjempeflott hjemmeside og en flott mulighet for oss langt unna og holde oss oppdatert. Takk for nok et hyggelig opphold på «Hotell Wærhaug» – jeg gir det 6 stjerner. Håper ikke dere fryser der nede, for slik jeg har forstått det har kulde holdt seg og bare blitt verre siden jeg var der. Her i Tromsø har det vekslet med regn og kulde, og nå har vi fått noe snø som lyser opp en ellers mørk tid på året.

  Ha en fortsatt strålende førjulstid og riktig god jul på gården!

  Klem

 4. Så flott hjemmeside! Ny hjemmeside til «nye» Wærhaug! Høres ut som alt er på stell Vigdis – du gjør det trivelig rundt deg som vanlig!

 5. Takk for siat, en hyggelig juleavslutning for bassenggruppa i «Stallkroa»med grøt og mye annet godt. Spennende å se det nye bygget og alle hestene.
  Ønsker deg og din familie godt nytt år.
  Treffes i bassenget etter nyttårshelgen.
  Gerd.

Det er stengt for kommentarer.