Innhold på websiden

Det at du kan lese dette, betyr at du er logget inn som oppstallør på Wærhaug. Vi har mulighet til å legge ut en del innhold på denne siden som bare er forbeholdt de som har en tilknytning til stallen – men hva ønsker dere som bruker stallen?

Jeg har selv tenkt at det kunne være fint å ha en kalender her sånn at man vet hvilke aktiviteter som er planlagt i ridehuset (eller på utebanen, for den saks skyld). Det kunne sikkert også vært ålreit å ha en oversikt over hvem som har helgeforing og når det er utslippshelger – men ønsker dere i såfall at dette skal være informasjon som dere selv fritt kan redigere i? Eller bør det være Vigdis som gjør disse endringene for å hindre at det kåler seg til?

Legg gjerne inn en kommentar der du foreslår hva hjemmesiden til Wærhaug kan inneholde.

Kari

3 kommentarer til «Innhold på websiden»

  1. Ja, jeg er enig i at det hadde vært veldig kjekt å kunne sjekke hjemmefra!

    Jeg legger inn en kalender for oppstallørene – og så kan vi se om det fungerer. Det betyr jo at alle aktiviteter må legges inn der i tillegg til å skrives opp på kalenderen som henger i stallen.

  2. Hei Hei Tror vi må ha noen ansvarlige som har mulighet til å endre tidene på de forskjellige treningene, Slik at Elin er ansvarlig for Marianne trening, Martine er ansvarlig for Merete trening og noen må være ansvarlig for AC treningene ( jeg kan være det hvis ikke noen andre er det). Slik at bare de kommer med info om når, hvis ikke kan det bli mye kaos. Hvis alle har mulighet til å endre kan det skje mye rart med lista. Syns også de endringen burde oppdateres dagen før hver trening, slik at folk kan legge opp sin ridning etter det 🙂

Det er stengt for kommentarer.