RSS
 

Utleie

Vi har ledig kapasitet i våre staller og ønsker kontakt med aktive, seriøse oppstallere som setter pris på gode og ordnede forhold, orden, service, et aktivt treningsmiljø i en velorganisert stall der trivsel og samarbeide er en selvfølge.

I prisen ligger: Tildelt bokseplass med rengjøring på hverdager/eller dekkenskift, ridehus,2 ridebaner(1 med gummi), vaskeboks innedørs med dusj/varmtvann, vaskeplass med kaldtvann utendørs, flis, stråfor og kraftfor, salt/mineral/kalk, utslipp/inntak hverdager og hver vanlige helg  utslipp i tildelte paddocker, alle halv- eller helgruset. Uteforing midtfor etter ønske ved greie værforhold. For rytterne er det også adgang til et hyggelig oppholdsrom i tillegg til salrom med skap og et lagerloft for mere utstyr.

Det kan kjøpes tilleggstjenester etter avtale. Stallen har 5 sykepaddocker. Vi har turområde direkte fra gården, sommerbeite, undervisning flere ganger ukentlig i sprang og dressur, bommer/sprang og Mounted Games + helgekurs.

Tre foringer daglig i hverdagene, turnus i hellig/helgedager med ca. ett kveldsmåltid å fore pr. hest hverannen mnd.

Alt dette tilbyr vi for 5100,00 pr mnd/4900,00 for ponni/ hest i Lillestallen (5 hestebokser). Prisen er inkl. mva. og gjelder fram til 1. sept. 2018.

Om du ønsker en samtale og omvisning, tar du kontakt på e-post: vigdis@waerhaug.no eller mob.tlf. 957 966 92, der treffer du:

VIGDIS

Bilder fra stallen: